ÅNGERRÄTT, BYTEN OCH RETURER

ÅNGERRÄTT

Det är viktigt för oss att du är nöjd med dina varor. Från och med att ditt paket har anlänt till postombudet har du 14 dagars öppet köp, bytes- och returrätt. Vårt villkor är att varan kommer tillbaka i originalskick, d.v.s. oanvänd i originalförpackningen. Självklart har du som kund alltid rätt att öppna förpackningen för att kontrollera varan.

Vid utnyttjande av ångerrätten skickar Du tillbaka varan till Plastfritt och står själv för returfrakt och transportrisken. När vi fått tillbaka varan och konstaterat att denna är oanvänd och oskadad återbetalas beloppet du betalat för varan.


SÅ HÄR GÖR DU VID BYTEN OCH RETURER

Kontakta oss först på kontakt@plastfritt.nu angående bytet eller returen av din vara så att vi kan skicka en retursedel till dig. Skicka sedan tillbaka de varor som du vill byta/returnera tillsammans med en kopia på din orderbekräftelse. Tänk på att packa varorna som du vill byta/returnera på ett sätt så att de inte kan gå sönder under transporten. Använd gärna det skyddsmaterial som du mottog i leveransen. Känner du dig osäker eller har några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig. Om varan blir förstörd eller att vi inte godkänner bytet/returen debiteras du en avgift på 300 kronor.


REKLAMATION

Du som kund har alltid rätt att packa upp varorna och kontrollera dem. Om en vara skulle vara felaktig eller skadad; kontakta kundtjänst omedelbart på kontakt@plastfritt.nu så hjälper vi Dig hur du ska gå tillväga. Var vänlig och bifoga digitala bilder på produkterna/skadorna vid mejlkontakt, för att förenkla ärendet. Vid en eventuell tvist följer Plastfritt Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

Notera att fraktkostnaden vid returer och byten betalas av dig som kund. Om det däremot rör sig om en reklamation på grund av skadad vara eller att vi expedierat fel vara, så återbetalar vi samtliga fraktkostnader samtidigt som vi betalar tillbaka det du lagt ut för varan.